Davant el processament de l’expresident de la Generalitat i altres càrrecs del govern català

Declaració del Comitè Executiu del POSI – 3 de febrer de 2017

(ver en castellano)

Descarrega el PDF

El pròxim 6 de febrer s’inicia el judici contra l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, i dos dels seus consellers per la consulta efectuada el 9-N. En vespres de la seva celebració, diversos ministres del PP han intensificat les amenaces, mentre que la portaveu del govern afirma que el principal pla per a Catalunya és que imperi la llei. I això ho diu la dirigent d’un partit corroït per la corrupció de dalt a baix amb diverses causes obertes que confirmen tot tipus d’il·legalitats!

Ho hem dit en altres ocasions: independentment de l’opinió que tenim sobre Artur Mas i altres dirigents del PDE-CAT (antiga CDC), la solució política per a Catalunya és la democràcia, en la qual el dret a l’autodeterminació és un dels seus pilars bàsics, i no els processaments contra càrrecs electes ni la judicialització de les aspiracions del poble català. Aquesta política promoguda i emparada per diferents aparells de l’Estat i executada fidelment pel govern del PP, és la confirmació de la incompatibilitat existent entre el règim de la Monarquia i la democràcia. Ningú que es reclami d’ella pot avalar el processament dels càrrecs electes ni l’assetjament judicial per impedir que la voluntat popular s’expressi. Per derrotar la política d’enfrontament promoguda pel règim monàrquic i el seu govern, que solament afavoreix als qui volen acabar amb les pensions, amb la sanitat, amb els drets bàsics, etc., és necessària la mobilització unida.

Les organitzacions que es reclamen de la democràcia, dels treballadors, dels drets socials i nacionals tenen una responsabilitat en aquest sentit.

Per a exigir l’anul·lació immediata dels processaments.

Per a establir la necessària unitat entre els treballadors i pobles de l’Estat espanyol, únic camí que pot derrotar al règim i obrir un futur de llibertat i fraternitat entre els pobles.

ANUL·LACIÓ IMMEDIATA DELS PROCESSAMENTS
UNITAT PER IMPOSAR LA DEMOCRÀCIA

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.